Claud Butler Oxford 700

2tekersecimi:


Claud Butler Oxford 700 Shimano 6 Vites Erkek Şehir Bisikleti 




Satıcıdan Alınan Bilgiler:


MODEL İSMİ OXFORD 700

 TİP CTB

 KADRO 700CX20”

 ARKA VİTES SHIMANO TZ50 6 VİTES

 VİTES KOLU SHIMANO SLRS36

 ARKA DİŞLİ SHIMANO MFTZ20

 FREN SİSTEMİ ALÜMİNYUM V FREN

 LASTİK TG 37-622 LASTİK

 MAŞA HI-TEN MAŞA

* Orjinal İngiliz Markasıdır, 2 Yıl Garantisi Vardır.
Kadro boyu: 20 inç
**Salcano servis güvencesi

Bisiklet Tipi        Şehir Bisikleti

Jant
                   700C

Vites
                   6 Vites

Garanti Süresi (Ay)
                   24

Kodu: SPORSALOXFORD-M20

Kullanıcı İncelemesi: Yakın zamanda hem biraz hareket olsun hem de bir ulaşım alternatifi olsun diye bir bisiklet aldım. Ancak genel olarak alış-veriş terslikleri yine yakamı bırakmadı ve ben yine “ben yandım siz yanmayın” durumuyla karşınızdayım.

Aradığım beni bisiklet kullanmaktan bezdirmeyecek, ince tekerli ve rahat gidonlu bir şehir bisikletiydi. Hepsiburada'da denk geldiğim kampanya oldukça uygun görünüyordu. 400 TL'ye hakkında bir sürü olumlu yorum bulunan ve iyi bir marka olarak bilinen bir bisiklet alacak olmayı oldukça makul buldum ve fırsatın üstüne atladım ama boş havuza atlamış gibi oldum.

Ürünle ilgili olarak yaptığım aşağıdaki yorum henüz Hepsiburada'da yayınlanmadı yayınlanacağını da pek sanmıyorum. Bu nedenle sorunları buraya yazmak istedim. Böylece alış- veriş rehberi olarak bir faydam dokunur diye umuyorum.

“Yüksek tutuş imkanı veren gidonu haricinde hiçbirşeyine puan veremiyorum. Daha kurulumunun üzerinden 1 hafta geçmedi ama 2 kere gevşeyen gidonu sıktırmak zorunda kaldım, frenler de habire gevşiyor, vidaları genel olarak sorunlu herhalde. Ürün orjinal değil, Salcano üretimi, gidon plastiklerinde Salcano yazıyor. Gelir gelmez arka teker yalpalıyordu, servis ayarlamak için 20 lira aldı, oysaki kurulumun içinde o hatanın da giderilmesi gerekirdi. Frenler hemen yarıya indi. Bagajı yok buna rağmen yine de ağır. Çamurluk gibi parçalar tam sabitlenemiyor bazen gürültü yapıyor. İnce teker olması çok iyi ama 1. vitesi diğer bisikletlerin 4-5. viteslerine denk geliyor ve azıcık yokuşta bile ince teker olmasının avantajı kalmıyor, oldukça yüklenmek gerekiyor. Sele çok sert, ağrı yapıyor. 28” olması nedeniyle boyu 180 den aşağı olanlar düşünmesin bile, aksi halde seleyi indirmek ve ekstra yorucu bir şekilde kullanmak gerekebilir. Arka çamurluk boyası zaten çizik geldi, en ufak temas da iyice beter çizildi. Hasılı malzeme kalitesi yetersiz, servis kalitesi yetersiz, ucuz bir Salcano almaktan daha kötü çünkü bu fiyata Salcano bile yok. Servis bile bu fiyata bu kadar kalite diyor. Kampanyaya filan kanmayın. Azıcık daha paraya kıyın gerçekten 700- 800 liralık birşey alın. Ben pişmanım siz pişman olmayın.“

Fatih Özdemir

Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda:

Daha yeni Daha eski