Gittigidiyor Gittiiii!

Gittigidiyor maalesef gitti. Henüz bir alışveriş yapmadığım için online alışveriş alternatifi olarak bugünlere kadar koruduğu potansiyelini maalesef yanlış yollara giderek kaybetti.

Olay hakkında bi kaç gün önce bir yazı yazmıştım. Altta son mesajımla birlikte yayınlayacağım için tekrar yazmıyorum. Bu kadar mesajlaşma ve beklemeden sonra oldukça emin oldum denebilir: Bu iki kampanya da sözde kampanyaydı. Yani iki indirim kampanyası yapacaksın, müşteri iki kampanyada da indirimli alış yapamayacak, hemen ardından indirimsiz seçenek denenince birden bütün sorunlar yok olacak. Üstelik suçlu da banka olacak. Evet bankalar çoğu zaman baş suçludurlar. Ancak o bazenlerden birindeki suçlu Gittigidiyor'muş işte.

Çözdük olayı, gereğini de yapıyorum tabii ama neylersin çember daralmakta ve elde doğru düzgün bir alternatif kalmıyor. En iyisi tek tek dükkanları dolaşıp yüzyüze alış veriş yapmak galiba. İmkan elverdikçe tabii...

Mesaj 1:

"1. Mobil uygulamayı kullanarak %5 indirimle alış veriş yapma kampanyasından faydalanamadım. Çünkü ödeme butonuna tıklayınca "banka ile bağlantı kurulamadı", "ödeme alınamadı" gibi hatalar alıyordum.
2. İnternet sitesi üzerinden visa kartımı kaydederek %5 indirim kampanyasından da faydalanamadım. Çünkü ödeme sayfasına gelince kayıtlı kredi kartlarımın listelenmesi gereken sayfa da loading simgesi baloncuklar döndü durdu.
Kampanay yapmışsınız güzel de, faydalanamadıktan sonra...? Biri kaçtı bari diğerini de kaçırmayalım. İlgilenin lütfen.
Teşekkür ederim

16/09/2016 11:21:48"

Cevap 1:

"Merhaba Fatih Bey,

Yoğunluk nedeniyle geciken cevabım için özür dilerim.

Yaptığım incelemede, ödeme esnasında "PM_PAYGATE_081-ERROR-Order is not full authenticated. mdStatus: 0" kodlu hatayı aldığınızı görüyorum. Bu nedenle, siparişiniz oluşmamıştır.

Aldığınız hata kodunu bankanıza iletmenizi rica ederim. Bankanız size konu hakkında yardımcı olacaktır.

Süreç hakkında bilgi alırsanız, tekrar bu fiş üzerinden bilgi veriniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım.

İyi günler dilerim.

GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Murat

17/09/2016 11:52:31"

 

Mesaj 2:

"Daha önceki sorunu nasıl okudunuz da hangi mantıkla beni bankaya yönlendirdiniz bilmiyorum ama şimdi dikkat edin çünkü Yaklaşık 10 gündür bununla uğraşıyorum. Visa kampanyası ve mobil uygulama ile alışveriş kampanyası ÇALIŞMIYOR. Ne hata aldığınız umurumda değil. Çalışmayan sizin siteniz. Halkbank çözdüğünü bildirdi ama onlarda neyi çözmüşse artık...? Değişen hiçbirşey yok, çünkü bence sorun sizin sisteminizde. Siteniz kayıtlı kredi kartlarını listelemiyor mobil uygulamanız ise bankadan ödeme alamıyordu. Daha da anlaşılmadıydsa beni sağa sola yönlendireceğinize işten anlayan biri beni arasın ayrıntıları öğrensin. Bu son mesajımdır. Daha çözülmezse kötü niyetli olduğunuzu, aldatıcı kampanya yaptığınızı varsayacağım.

19/09/2016 16:17:47"

 

Cevap 2:

"Merhaba,

Aldığınız hata bankanız kaynaklıdır. Sistemlerimizle ilgili herhangi bir sorun mevcut değildir. Sistemlerimizle ilgili bir sorun yaşanıyor olsaydı, şu anda hiç bir kullanımız ödeme yapamıyor olurdu. Ödemesini başarılı bir şekilde gerçekleştiren ve kampanyaya katılım sağlayan bir çok kullanımız mevcuttur.

Bu aşamada, aldığınız hatayı bankanıza iletmenizi ve kendilerinden bilgi almanızı rica ederim. Banka ile ilgili alınan hatalara biz müdahale edemiyoruz.

GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Fatih

20/09/2016 18:57:56"

 

Mesaj 3:

"Az önce kampanya dahilinde işlem yapamadığım kredi kartlarımdan biriyle kampanya harici olarak siparişi tamamladım. Bu da gösteriyor ki banka sisteminde bir sorun yok. Bu ayrıca Gittigidiyor.com'un bu tür sözde kampanyalarla müşterilerini nasıl kandırdığını da gösteriyor. Geçen onca zaman ve onca mesaja rağmen güya ilgilenen müşteri hizmetleri yetkililerinin de aslında ne kadar kötü niyetli olduklarını da gösteriyor. Şunu bilin ki bu yazışmaların tamamını, internette ilgili mecralara ve ilgili resmi makamlara ileteceğim. Buun dışında, sipariş listemdeki tüm ürünler için siparişin iptalini istediğimi de tüm firmalra ilettim. O konuyu da merakla takip edeceğimden emin olabilirsiniz.

22/09/2016 18:36:48"

Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda:

Daha yeni Daha eski