Batmanın Batanları Çıkanları

  

Bir şehri gezerken süslü caddelerin biraz arkasına bir vesile yolunuzu düşürdünüz mü çok ilginç hikayeleriniz oluyor veya çok ilginç hikayeler dinliyorsunuz. Batmanda’da öyle oldu. Pil şarj cihazı ararken girdiğim Japon Pasajında üst iki katın neredeyse tamamen bankalar tarafından borçlara karşı alındığını öğrendim. 35 dükkandan kalan bir iki dükkan ise var olma mücadelesi veriyor. Çarşının hali ahan bele. Üzücü. ABD’nin büyük krizini andıran bir durum. Alt katlar hala faal. Dolayısıyla umut var demektir ama bu umut daha ne kadar idare eder bizi bilinmez.


Hayır yani derdiniz neydi ki? 🤣

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne demiş büyük türk büyüğü keklikçi hasan: keklik etiyle değil ötüyle güzeldir ;) yok öyle değildi galiba ama bu da güzel oldu. Avcılar rahat bırakın kınalı keklikleri, hınkırmacı olun biraz. O ne derseniz eğer, hınkırmacıyı izleyin derim size :)

 

 

  Petrol ve Hasankeyf: Batman’ın özeti
Petrol parasıyla böyle modern, nispeten lüks, düzenli ve gelişmeye hevesli bir şehir inşa etmişler. Hasankeyften gelen turist parası azalacak diye canları sıkkın ama bence haksızlar. Sonuçta çoğu duruyor eski eserlerin. Ayrıntılarını naçiz belgeselimde izlersiniz artık. Merak ettiğiniz başka birşey yoksa ben dönüyorum?

DünyaSeyahatiNet

Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda:

Daha yeni Daha eski