Yetmez Ama Evet Diyenlerin Pişman Olması

pkk nın kurulmasına zemin hazırlandığı, ekonomi çöktüğü, mini etekliler ikna odalarına alındığı, beyaz türkler izmir hapisanelerinde işkence gördüğü için(!) pişman olduk evet dediğimize. şu an aynen sizin gibi düşünüyorum, tüm bunların henüz gerçekleşmemiş olması gelecekte bir gün olmayacağı anlamına gelmez tabii. korkmakta haklısınız diyorum çünkü benim kinayelerim sizin “ya yaptıklarımız bir bir karşımıza çıkarsa” korkunuza dayanıyor. nasıl bi on sene böyle geçtiyse bu paranoyaklıkla siz bi on sene daha gidersiniz böyle.

diğer taraftan mevlana olsanız nadanlığımızın bi anlamı olur umuduyla pişmanız diyelim de, bunca senedir siz de hiç o merhamet melekesini de göremedik işin kötüsü. dolayısıyla on sene sonra henüz gerçekleşmemiş tüm korkularınızın gerçekleştiğini varsaysak bile (bkz: pişmanım diyeni dövüyorlarmış) gibi başlıklar görür gibi oluyorum sözlükte. o gün “bizim korkularımızla kurtuldu bu memleket” diye ne kadar övünseniz azdır tabii. ancak şimdilik korkmaktan başka bi meşgaleniz yok iken hazır, boş bulunup ülkenin parıldayan geleceğini sezip istemsizce mutlu olduğunuz anlarda, bi düşünün şu on yıl nasıl geçti diye. “bi getirin şunun adını” grubundan sizin için geliyor (bkz: beş yıl önce on yıl sonra)

ciddi söylüyorum bi düşünün 70+10 senedir gelmeyen karanlık yerine sizde hafif hafif atan şafağı. hayır siz pişmanız deseniz kimse sizi dövmezde size yazık, karanlık bu kadar da şevkle beklenmezki abi.

Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda:

Daha yeni Daha eski